De ce un nou site despre Delta Dunării !?

Aceasta a fost prima īntrebare care mi-a fost pusă de către un prieten care este un bun pescar, bun cunoscător al Deltei Dunării, şi nu īn ultimul rānd, foarte bun "internaut".  I-am dat dreptate, www-ul este plin de pagini web dedicate Deltei Dunării. Īncepānd cu paginile de prezentare ale pensiunilor şi terminānd cu portalurile specializate.  Cautānd pe Google® "Delta Dunării" şi cuvintele cheie pescuit, hărţi, cazare, transport, flora, fauna, servicii, locuri de pescuit, fotografii, lista de rezultate este lungă, dar informaţiile oferite sunt dispersate şi difuze. 

Am remarcat un site, care deşi nu acoperă toată tematica Deltei Dunării, ci numai zona Caraorman, merită a fi vizitat: www.caraorman.ro. Desigur, i se pot aduce multe amendamente subiective sau obiective, motivele pentru care l-am remarcat sunt: coerenţă, structurare şi personalitate.

Este loc de mai bine? Da! Cum? Oferind informaţii bine organizate, cāt mai complete şi cāt mai actualizate despre Delta Dunării. Se poate face asta? Desigur, cu ajutorul tuturor celor care au asemenea informaţii şi care vor sa ajute pe ceilalţi. Aşa a fost realizat acest portal dedicat Deltei Dunării pāna acum, şi sper că aşa va fi continuat.
Ce vă poate oferi īn plus acest portal faţa de altele? Īn primul rānd organizare şi structurare. Prezentarea informaţiei este facută structurat, pe meniuri: hărţi  digitalehărţi geograficecazaretransportserviciianunţuri de vānzare-cumpararegalerie foto-videoinformaţii despre Delta Dunării (geologie, geomorfologie, clima, flora, fauna, populatie, dicţionar, păsări, peşti) , 
cāt mai ales, contextual.

Validated by HTML Validator