De ce un nou site despre Delta Dunării !?

Aceasta a fost prima întrebare care mi-a fost pusă de către un prieten care este un bun pescar, bun cunoscător al Deltei Dunării, şi nu în ultimul rând, foarte bun "internaut".  I-am dat dreptate, www-ul este plin de pagini web dedicate Deltei Dunării. Începând cu paginile de prezentare ale pensiunilor şi terminând cu portalurile specializate.  Cautând pe Google® "Delta Dunării" şi cuvintele cheie pescuit, hărţi, cazare, transport, flora, fauna, servicii, locuri de pescuit, fotografii, lista de rezultate este lungă, dar informaţiile oferite sunt dispersate şi difuze. 

Am remarcat un site, care deşi nu acoperă toată tematica Deltei Dunării, ci numai zona Caraorman, merită a fi vizitat: www.caraorman.ro. Desigur, i se pot aduce multe amendamente subiective sau obiective, motivele pentru care l-am remarcat sunt: coerenţă, structurare şi personalitate.

Este loc de mai bine? Da! Cum? Oferind informaţii bine organizate, cât mai complete şi cât mai actualizate despre Delta Dunării. Se poate face asta? Desigur, cu ajutorul tuturor celor care au asemenea informaţii şi care vor sa ajute pe ceilalţi. Aşa a fost realizat acest portal dedicat Deltei Dunării pâna acum, şi sper că aşa va fi continuat.
Ce vă poate oferi în plus acest portal faţa de altele? În primul rând organizare şi structurare. Prezentarea informaţiei este facută structurat, pe meniuri: hărţi  digitalehărţi geograficecazaretransportserviciianunţuri de vânzare-cumpararegalerie foto-videoinformaţii despre Delta Dunării (geologie, geomorfologie, clima, flora, fauna, populatie, dicţionar, păsări, peşti) , 
cât mai ales, contextual.

Validated by HTML Validator